2011. október 28., péntek

Bhutto, Benazir: A Kelet lánya : önéletrajz - Jelenlegi ára: 3 045 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Kelet lányaA könyv listaára: 3499 Ft. Leírás:
Magyarországon először foghatjuk kézbe Benazir Bhutto külföldön már 1989-ben kiadott, de ezúttal új fejezettel bővített önéletírását, s rögtön egy igen tetszetős kivitelű vaskos könyvben. A 2007-ig kétszer is Pakisztán miniszterelnökévé választott karizmatikus poltikusnőt mindkét alkalommal letaszították posztjáról ellenfelei, de élete nem csak az ezért bekövetkező száműzetések és azt övező atrocitások miatt érdekes. Önéletrajzi munkájából egy olyan asszony családi és társadalmi körülményeibe nyerhetünk bepillantást, aki - amellett, hogy a világ egyik leghíresebb politikusa - nőként, muszlimként is ki tud állni érdekeiért. Bhutto a Pakisztáni Néppárt elnökeként a társadalmi igazságosság, szabadság, demokrácia és a nők jogainak védelme mellett tette le voksát, de mint anya, egyetemi előadó és szakmai szervezetek, szellemi műhelyek mozgatója is példamutató életet él. A könyv hangvétele személyes és ugyanakkor elég objektív ahhoz, hogy mind a Bhutto-klánról, mind a dél-ázsiai Pakisztáni Iszlám Köztársaságról megtudhasson az olvasó annyit, amennyi a hányatott sorsú ország bel- és külpolitikai nehézségeinek megértéséhez szükséges. ISBN: 978-963-254-029-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 045 Ft

Az aukció vége: 2011-10-29 21:25
. Bhutto, Benazir: A Kelet lánya : önéletrajz - Jelenlegi ára: 3 045 Ft

Fontos