2011. augusztus 29., hétfő

Shimano Beast Master S.T.C. + Shimano Navi 4000 - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Eladásra kínálom  Shimano Beast Master S. T. C. pergető botomat illetve Shimano Navi 4000-es orsómat !
A horgászfelszerelések tökéletes újszerű megkímélt állapotban vannak ! Az orsó 3 alkalommal látott vizet a bot 5 alkalommal ! Nem az én sportom a pergetés használja olyan ember aki tud és szeret is pergetni illetve szereti a minőséget megfizethető áron !
Bot:
A Shimano történetében a legsikeresebb eladási mutatókkal a Beast Master széria dicsekedhet. A Beast Master koncepció alapjaiban rengette meg a botpiacot. A hagyományos karbonanyagnál valamivel nagyobb súlya volt korábban annak ellenére, hogy ennél az anyagnál jóval erősebbnek bizonyult. A Beast Master S. T. C. botok rendkívül könnyűek és gyorsak lettek amellett, hogy kiemelkedő erejüket, ellenálló képességüket megtartották. Az STC az utazáshoz való alkalmasságot jelenti, több tagra szedhető szét, hogy könnyebb legyen szállítani, 2, 4 m MH   15-40 gr dobósúly!   Keménytokos prémium kategóriás bot ! 20 g-os storm gumihallal 60 métert lehet vele dobni !
Orsó:
Shimano Navi 4000  az országban nagyon kevés található belőle japán piacra gyártották, minőségi pergető orsó nincsen kotyogás és szitálás erős robosztus darab a tenger víztől sem ijed meg ! Olajozó nyílással ellátott orsó !
A-RB
Cold-Forged Aluminium Spool
Aerowrap
One-Piece Bail
Easy Maintenance
Super Stopper II
Powerhandle
Super SHIP
Easy Maintenance
SBL
Super Stopper 2
Right/Left Interchangeable Handle
Spool Qty: 1
A bot és az orsó rendkívül jól kiegészítik egymást tehát nem orr nehéz a bot és nem szakad le tőle a kezed az egész napi pergetés során sem !
Csak olyan horgásznak ajánlom aki a minőséget szereti és megköveteli !


Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-15 23:42
. Shimano Beast Master S.T.C. + Shimano Navi 4000 - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Fontos